Gratis verzending vanaf 30 euro!

Soluzione

1995, De Italiaanse student Giuseppe Bertani was met zijn racefiets op de weg door Ticino.
In een kleine stop om espresso te nuttigen, in de buurt van Morcote aan het Meer van Lugano, het aantrekkelijke jonge barista Francesca morste een hete espresso op zijn glanzende sneeuwwitte blouse.
Met een onvergetelijke lach Francesca riep: "Abbiamo bisognio una soluzione" - "We hebben behoefte aan een oplossing" Toen hij keek naar de vlekken op zijn witte T-shirt, hij zei: 'Nee - due' - "Nee, twee" op dat moment Bertani wist wat hij wilde doen in de toekomst.
Hij wilde de mooiste witte blouses en overhemden ontwerpen en niet alleen standaard - maar voor elke dag modieuze ‚Äč‚Äčechte oplossing te bieden. Zijn collectie moet zo klein zijn, zo heet als de koffie en zo zeker en zo mooi als Francesca zijn.
SOLUZIONE - CAMICERIA TICINO was geboren. waardering voor het idee en als een eerbetoon aan de bijzondere situatie waarin hij noemde 1996 zijn eerste Blouses model "Due" - en het is dit model is er tot op de dag nog in de collectie. Met zijn Duitse partner Robert Schroeder, die later de exclusieve rechten verworven om SOLUZIONE dus een unieke en nog steeds succesvol collectie.!


Filter op:
Sorteer op: