Gratis verzending vanaf 40 euro!

Stranddoek Calabaz Blauw met Franje IBI0048
Stranddoek Calabaz Blauw met Franje IBI0048 1
Stranddoek Calabaz Blauw met Franje IBI0048 2

Stranddoek Calabaz Blauw met Franje IBI0048

BAZ24

Prachtige gekleurde Ibiza lakens gemaakt van 100% katoen.

De kleur is goed, het streepje kan verschillen.

 

Dit strandkleed is te bestellen in verschillende kleuren en motieven. Zie ook onze andere Ibiza lakens of hamam strandlakens.

Maar natuurlijk is hij ook geschikt voor andere doeleinden, wat dacht u van een leuk picknickkleed? Maar hij wordt ook veel gebruikt als wandkleed, voor in de tuin, of in huis. Op een zomerse dag kunt u ook uw eettafel opfleuren met een van de prachtige gekleurde tafellakens. 

Als het bedsprei wordt het ook veel gebruikt omdat de maat 240 x 210 cm perfect past over een tweepersoonbed en na een keer wassen is het heerlijk om onder het zachte katoen te slapen, en natuurlijk als foulard op de bank.

Wilt u nog naar een festival dan zijn deze doeken ook zeer geschikt om een eigen plaatsje te creëren, en natuurlijk als cadeau is dit een echte binnenkomer op het feestje.

 

Wasvoorschrift: Voor het wassen een dag laten weken in koud water met een kopje azijn, zo blijven de kleuren mooi behouden. Daarna wassen op 20 graden. 

Materiaal: 100% ongewassen katoen.

De doeken zijn met de hand gedrukt aan 1 zijde, er kan sprake zijn van hele kleine oneffenheden omdat ze old fabric zijn gedrukt. 

BAZIBI0048
Afmeting: 210cm x 240cm
Kleur: Blauw
Materiaal: 100% Katoen
€ 15,00 Bestel