Gratis verzending vanaf 40 euro!

Stranddoek Grijs-wit gestreept GW-streep
Stranddoek Grijs-wit gestreept GW-streep 1
Stranddoek Grijs-wit gestreept GW-streep 2

Stranddoek Grijs-wit gestreept GW-streep

BAZ24

Dit doek is over de gehele breedte grijs-wit gestreept en gemaakt van 100% katoen.

 

Dit strandkleed is te bestellen in verschillende kleuren en motieven. Zie ook onze andere Ibiza lakens of hamam strandlakens.

Maar natuurlijk is hij ook geschikt voor andere doeleinden, wat dacht u van een leuk picknickkleed? Maar hij wordt ook veel gebruikt als wandkleed, voor in de tuin, of in huis. Op een zomerse dag kunt u ook uw eettafel opfleuren met een van de prachtige gekleurde tafellakens. 

Als het bedsprei wordt het ook veel gebruikt omdat de maat 240 x 210 cm perfect past over een tweepersoonbed en na een keer wassen is het heerlijk om onder het zachte katoen te slapen, en natuurlijk als foulard op de bank.

Wilt u nog naar een festival dan zijn deze doeken ook zeer geschikt om een eigen plaatsje te creëren, en natuurlijk als cadeau is dit een echte binnenkomer op het feestje.

 

Wasvoorschrift: Voor het wassen een dag laten weken in koud water met een kopje azijn, zo blijven de kleuren mooi behouden. Daarna wassen op 20 graden. 

Materiaal: 100% ongewassen katoen.

De doeken zijn met de hand gedrukt aan 1 zijde, er kan sprake zijn van hele kleine oneffenheden omdat ze old fabric zijn gedrukt. 

 

GW-streep
Afmeting 210cm x 240cm
Kleur Grijs
Materiaal 100% Katoen
€ 15,00